Hundvänliga Hotell

Hundar kan njuta av många fördelar med att bo på ett hundhotell. Med rum där de kan koppla av, sova, leka, äta, dricka och till och med gå på toaletten utan att behöva oroa sig för att bli lämnade ensamma

En miljö där de kan umgås med andra hundar och träffa nya vänner samt möjligheten att besöka platser som parker, stränder och kanske till och med ett hundspa?

Hundar kan också ha nytta av att ha ett eget rum. Detta ger dem mer utrymme och avskildhet än om de delar rum med en annan människa.

Hundhotell erbjuder en säker tillflyktsort för din hund när du är borta. Om du arbetar långa timmar är det lätt att glömma hur mycket tid du spenderar med din hund under dagen. När du kommer hem kommer du att upptäcka att din hund har väntat tålmodigt på dig hela dagen.

Hundvänliga hotell

Det finns över 1200 Hundvänliga Hotell, B&B, Stugor och vandrarhem i hela Sverige enligt hundvanligahotell.se. 

Även känt som hundvänligt boende eller hundhotell, är anläggningar som välkomnar hundar hos sig. De kan vara djurvänliga hotell med ett fåtal hundvänliga rum eller så kan de ha en hel våning i anläggningen ägnad åt husdjur.

Vissa hundhotell tillåter hundar att övernatta vilket innebär att när du kommer tillbaka från jobbet kommer din hund fortfarande att vara glad att se dig. En annan fördel med att bo på ett hundvänligt hotell är att du kan lämna din hund i fred medan du ger dig ut på upptäcktsfärd. Du kan gå runt i staden, utforska stadens sevärdheter, ta en båttur eller bara luta dig tillbaka och koppla av. Din hund kommer alltid att vara i närheten. Hundhotell ligger vanligtvis nära populära turistattraktioner, så du behöver inte resa långt för att ta del av vad området har att erbjuda.

Vem passar de för?

Hundhotell passar alla. Oavsett om du letar efter en lugn plats att koppla av på eller en livlig atmosfär, kan du hitta båda på ett hundhotell.

Hundhotell är också bra för dem som gillar att hålla sig i form när de reser. Många hundhotell ger tillgång till joggingspår och simbassänger. Hundhotell är också idealiska för familjer. Barn älskar att leka i poolen och gå nerför rutschbanor. Det är också roligt att se dem interagera med varandra och andra djur.

Hundhotell är inte bara för ägare som vill ta med sin hund på semester utan det finns några bra alternativ för människor som arbetar långa timmar och inte kommer hem så ofta.

Vad kostar hundhotell?

Det bästa med hundhotell är att de är prisvärda. Det gör du inte måste betala extra för att se till att din hund är bekväm. De flesta hundhotell tar mellan 150 – 200 kr per natt.

Om du planerar att bo på någon speciell plats, varför inte boka ett hundhotell? Du hittar ett brett utbud av hundhotell i Stockholm. Från små familjeägda anläggningar till stora 5-stjärniga hotell.

Fördelar med hundhotell

  • De är mycket praktiska eftersom de ligger nära kollektivtrafikstationer och köpcentra.
  • De lämpar sig för både kortare vistelser och längre semester.
  • Hundhotell är perfekta för dem som gillar att hålla sig i form.
  • Hundhotell är idealiska för barn. Barn älskar att leka i vattnet och springa längs stranden.
  • De är bra för par. Par kan njuta av att koppla av tillsammans i en vacker miljö.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.